Betaling – konsultationerne afregnes månedsvis via bankoverførsel efter tilsendt faktura.

Der kan også betales via MobilePay efter hver endt konsultation i klinikken.

Vilkår – afbud inden kl. 12.00 dagen før aftalte konsultation er uden beregning. Ved senere eller manglende afbud beregnes fuld honorar.

Jeg har altid fokus på individuelle forløb, som tilpasses netop dit behov, da det er meget personligt, hvad mental sundhed handler om lige netop for dig, og hvilke livsstilsændringer du drømmer om at få integreret i dit liv.

Vejen til en varig livsstilsændring er aldrig lige, og der vil ikke være to forløb, som er ens. Sammen finder vi den løsning som passer lige netop til dig. For den bedste livsstilsændring er den, som du får ført ud i livet. Jeg guider dig gennem dit forløb, og hvor mange skridt du bruger, for at nå dit mål, er individuelt.

Bliver det dyrt at komme tættere på dine drømme om et sundere og mere tilfredsfyldt liv? Det er svært at gøre ens liv op i penge, men din investering i at få min hjælp til at integrere nye livsstilsændringer i dit liv, vil være 475,- kr i timen inkl. moms.

Om du og din familie har brug for korte eller længere forløb er helt op til jer. Sammen bliver vi enig om forløbsformen, så det bliver den bedste hjælp for lige netop dig og din familie.