Om mig

Lene Gundahl Sørensen

Min baggrund

Kort om mig

Jeg er uddannet sygeplejerske, kostvejleder og livsstilskonsulent. Jeg brænder for at hjælpe dig til bedre mental sundhed i dit familieliv.

Jeg hedder Lene Gundahl Sørensen og er født i 1977. Jeg er gift og sammen med min mand, har vi brugt 10 år i fertilitets- og adoptionsverdenen og endte med at få en skøn datter. Denne rejse var følelsesmæssig hård, men samtidig også meget lærerig med hensyn til hvordan vores tid og værdier prioriteres i vores liv i dag.
Jeg er uddannet sygeplejerske fra Sygeplejeskolen i Hjørring i 2002 og siden har jeg været fastansat på børneafdelingen på Sygehus Vendsyssel; først i sengeafsnittet og sidenhen i børneambulatoriet. Jeg har 17 års erfaring indenfor arbejdet med børn og deres familier og har arbejdet i mange år med børn med svært overvægt ud fra Holbæk-modellen.

I 2019 uddannede jeg mig til mindfulnessinstruktør. Efterfølgende har jeg været meget optaget af at få skabt en tilværelse der passer til netop vores families værdier og se den betydning det har at være tilfreds i hverdagen. Ved at se på ens liv, værdier og ønsker kan der rettes til, så livet får den ønskede retning og derved styrke livsglæden og den mentale sundhed.

“Ved at se på ens liv, værdier og ønsker kan der rettes til, så livet får den ønskede retning og derved styrke livsglæden og den mentale sundhed.”
- Lene Gundahl Sørensen

Uddannelser

Mod Til Ro

Kontakt og hør mere